Nigella Lawsont otthagyja a fojtogatós férje

Illustration for article titled Nigella Lawsont otthagyja a fojtogatós férje

A 70 éves médiamogul szerint akár felesége is fojtogathatta volna őt, hiszen történt már ilyesmi régebben is. Csalódott Nigellában, amiért nem védte meg az egész hajcihő alatt.

Advertisement

Júniusban kapták le fotósok azt a pillanatot, ahogy Charles Saatchi a kezét zokogó felesége nyakán tartja és megcsavarja az orrát. A férfi akkor megpróbálta azzal lepattintani a vádakat, hogy csak játszottak és nem gondolták komolyan. Saatchi most vasárnap jelentette be a Daily Mailben, hogy válik a feleségétől, méghozza a következő okok miatt:

  • Csalódást keltett a feleségének.
  • Csalódott, amiért a felesége sajtósai arra kérték a szakácsnőt, hogy ne nyilatkozzon az egész ügyben, ne tagadja, hogy a férje bántalmazta és ne tisztázza, hogy ő eddig sosem bántotta.
Advertisement

A Mail még megkérdezte a házaspár barátjait is, hogy pontosan min ment a vita a híres fojtogatós jelenetben (hova menjen iskolába Nigella lánya) és hogy igazából azért nagyon megértették egymást mint pár, bár a férfi tényleg fel szokta néha kapni a vizet, de források híján az egész inkább tűnik a Saatchi-birodalom médiamanipulációjának, mint igazi oknyomozásnak. A tény az, hogy egy hónappal ezelőtt készült egy kép arról, ahogy Charles Saatchi nyilvánosan fojtogatja a 17 évvel fiatalabb feleségét, és nincs az a spin, ami ezt meg tudná oldani.

Vélemény, hozzászólás?