​Női közgazdaságtan: ha nedves a bugyi, fizetnek a pinák

Illustration for article titled ​Női közgazdaságtan: ha nedves a bugyi, fizetnek a pinák

Legalábbis Grexa Zsolt menedzser szerint, aki a világ legundorítóbb subjectű mailjével spammol: A nedves bugyi telirakja a klubot, ugye? Teczár Szilárd, légy velem!

Advertisement

Egy biztos: a fenti fejléc láttán az én bugyimból vederszámra lehetett facsarni a nedvet, szegény Füles, a törpetacskó, aki az ülemben szokott aludni írás közben, majd belefulladt.

Sok kell ahhoz, hogy felfigyeljek egy email subjectjére, de a Grexa-féle Fullosparti kéretlen reklámlevele ilyen volt. A rokonszenves buliszervező ugyanis bulvárbotrányhős férfiakat árul kétórás haknibulik erejéig vidéki diszkóknak. És, mint leveléból kikövetkeztethető, a nők kétlábon járó pinák, akiknek csak a megfelelő faszt kell kibérelni, és akkor tódulnak a klubba. A pinák a pénzükért cserébe kétórás műsort kapnak, benne élménybeszámolóval, közönségtalálkozóval, közös fotózással, esetleg 2 élőben elénekelt számmal, illetve azzal, hogy a dídszfasz italokat is mixel a pultban a vendégeknek.

Advertisement

Nincs beleírva, csak remélem, hogy a koktélokat a pöcsével kavarja.

A ma érkezett hírlevél Hujber Ferencet ajánlgatja diszkóknak 110 ezer HUF + kilométerenként 100 HUF ellenében, azzal, hogy irtó megosztó személyiség és szeret össze-vissza kúrni.

Advertisement

Illustration for article titled ​Női közgazdaságtan: ha nedves a bugyi, fizetnek a pinák

Ugyanebben a Grexa-féle istállóban nyihog Berki Krisztián. Érdekes pinagazdaságtani tény, hogy hiába sokkal híresebb most Berki, pont annyiba kerül, mint Hujber.

Advertisement

Így hív buliba Berki:

De igazság szerint van még mit tanulnia az istálló és a műfaj királyaitól:

Vélemény, hozzászólás?