Pákó pornója

Illustration for article titled Pákó pornója

A magyar bulvárral két gond van általában. Az egyik az, hogy magyar, a másik pedig az, hogy nem létezik, vagy alig. Amit a klasszikus bulvárújságokban olvasol, az minden esetben le van bindzsizve, semmi kínos és kellemetlen nem kerül ki a STÁRokról, és az ok mégszomorúbb: mert gecire nem történik velük semmi érdekes.
Ha mégis előkerül valami, ami ciki, még akkor is szinte biztos lehetsz benne, hogy tud róla a szerencsétlen. Délelőtt megírták a Borsban, hogy felbukkant egy pornófilm Pákóról, amiben mellékszereplőként látható. Ez csak azért lehet igaz, mert a szóban forgó magazin nincs túl jó kapcsolatban Pákóval. A filmet a kilencvenesévekben forgatták, Pákó tagad, de ott egy kép a filmből, ami délutánra már úgyis online lesz.

Advertisement

Az énekes pornós múltjáról először péntek este beszéltek a Rádió Face Night Show-jában, melynek a műsorvezetője még csütörtökön bukkant rá az eltitkolt kincsre.

– Olyan történt tegnap este, ami régóta nem: pornófilmet néztem az interneten, és a találatok között felugrott egy apró kép, melyen egy ismerős arcot fedeztem fel – mondta Bayer Claudia műsorvezető. – Fekete Pákó volt az, feltehetően az őskorból. Nem ő volt a főszereplője a filmnek, bár ahogyan hozzányúl egy nő melléhez, nem is csodálom, hogy mást választottak – tette hozzá nevetve, és jelezte, hogy óvatosan nézzünk mostantól pornót, mert bármikor szembe jöhet velünk Pákó.

Vélemény, hozzászólás?