Papcsák polgármester ugye nem lett Zugló őrült Caligulája?

Illustration for article titled Papcsák polgármester ugye nem lett Zugló őrült Caligulája?

Az nem lehet, hogy Papcsák Ferenc egy kamionnyi helyre parkol az önkormányzat udvarán, miközben a helyetteseinek pont feleakkora parkoló jut, és a parkolóhelyeket kékre festették és rájuk írták, hogy "polgármester" meg "alpolgármester".

Advertisement

Ezt a Facebookon látott fotót mindaddig rosszindulatú viccnek veszem, amíg nem látom a saját szememmel, vagy nem kapok róla más szögből készült fotókat. Az utolsó hír Papcsákról az volt, hogy a saját Fidesz-frakciója is ellene fordult egy gazdasági ügyben – a BVSC-sportkomplexum önkormányzati tulajdonba vétele – mire azonnali hatállyal megvonta az egyik alpolgármestere jogosítványait. Mi mehet ezek után a parkolóban, már hogyha a kép nem szélsőbalos hecckampány része? Ha az, isten irgalmazzon a szélsőbalos viccelődőknek!

Ha meg valódi a kép, akkor ennek kell, hogy oka legyen. Lehet, hogy általában még rá van kacsolva a striciautójára egy zöldség-gyümölcs-szállító utánfutó? Vagy egy lángososbódéként is használható utánfutó? Esetleg az van, hogy Ferenc átlagos munkanapokon nem a Mercivel, hanem egy öt ló húzta, római fazonú diadalszekéren jár be dolgozni? Aki tudja a megoldást, írja meg gyorsan!

Advertisement

Illustration for article titled Papcsák polgármester ugye nem lett Zugló őrült Caligulája?

Vélemény, hozzászólás?