Sas Józsefnél is sasjózsefebb Sas József tűnt fel a magyar interneten!

Ki hitte volna, hogy az élő és halott humoristák közül pont Sas József lesz a legnagyobb hatással a XXI. századf első évtizedének magyar mikrobloggereire? Na jó, a két arkangyalával, Árkus Józseffel és Selmeczi Tiborral együtt. A Sas-hatás könnyen kimutatható napi sok tucat „tréfás” képben és megjegyzésben, ám néha

Illustration for article titled Sas Józsefnél is sasjózsefebb Sas József tűnt fel a magyar interneten!

Ki hitte volna, hogy az élő és halott humoristák közül pont Sas József lesz a legnagyobb hatással a XXI. századf első évtizedének magyar mikrobloggereire? Na jó, a két arkangyalával, Árkus Józseffel és Selmeczi Tiborral együtt. A Sas-hatás könnyen kimutatható napi sok tucat "tréfás" képben és megjegyzésben, ám néha nyers, tiszta formában tör elő, mint például most az előbb, Vadnyugat fent látható viccében. Itt a folytatás a nukleáris poénnal.

Advertisement

Mit is mondhatrnánk? Aki eddig nem hitt a lélekvándorlásban, az mostantól majd fog. Bár mivel Sas József hála istennek még él, ez inkább olyasmi jelenségre utalhat, mint amikor Voldemort lelke beleköltözik valakinek a testébe. Ja, és Vadnyugat volt az ismert hóellenes sláger előadója is!

Vélemény, hozzászólás?