Szabó Gergő isteníti az új Origo-dizájnt, de nem említi Uj Pétert

Illustration for article titled Szabó Gergő isteníti az új Origo-dizájnt, de nem említi Uj Pétert

Megjelent Szabó Gergely magyar internetevangélista első verse. Az Origo ma este élesedő új dizájnjáról írt himnuszt a Webisztánon, amiben kétszer is használja az élményvilág szót.

Advertisement

Illustration for article titled Szabó Gergő isteníti az új Origo-dizájnt, de nem említi Uj Pétert

Nagyon tetszik az új Origo Szabónak, az egekbe is emeli amiatt, hogy végre szakít az Index gyenge másolásával. Annál meglepőbb, hogy az alkotók között meg sem emlti Uj Péter volt Index-főszerkesztőt, hiszen az alapötletet, a koncepciót, a fő vonalakat jelentős részben ő találta ki. Miután otthagyta az Indexet, Uj hosszabb ideig nem dolgozott, majd éppen az Origo átszabásával tért vissza az online sajtóarénába. Külsős szakértőként felügyelte a projektet idén tavasz elejéig.

Advertisement

Szabó szerint "hirtelenjében felteszik a térképre az Origót", sőt olyanokat is ír, hogy "Nem, ez az új Origo, ami meg tudja mondani, hogy mik a fontos hírek. Mer erőteljesen kommunikálni az olvasóival. Mer a saját feje után menni." Ennek nagyon örülök, mert savanyújóskáskodással semmire sem megy ez az ország. És az persze abszolúte igaz, hogy az új Origo-dizájn már első blikkre, és screenshoton nézve is összehasonlíthatatlanul jobb a régi rettenetesnél.

Vélemény, hozzászólás?