Szálasista feketemunkást vett fel Orbán Viktor a kocsijába a híres videón?

Illustration for article titled Szálasista feketemunkást vett fel Orbán Viktor a kocsijába a híres videón?

Egyik kedvenc idei filmem az Orbán Viktor és Pintér Sándor mókáznak a hóban című, amit a miniszterelnök maga indított el a netes karrier útján, a kormány.hu-n. (Szegény Orbán és Pintér a gatyájukat is kifizethetik a halmozott törvénysértésért, hiszen nem takarták ki egyetlen rendőr arcát sem! Durva perek jönnek, mint minden ilyen esetben.) A film nyolcadik perce táján (8:45-nél) Viktor és Sándor felveszik a Cuki Erdélyi Párt, akik a kamionjukhoz igyekeznek vissza. Ha a fickó, az, akit azonnal megtalált egy rakás internetező, és a Cinknek is elküldték a Facebookos adatlapját, akkor egy olyan, feltételezhetően feketén kamionozó pasiról van szó, aki nem a Facebookon megjeölt partnerével gyalogolt a hóban.

Advertisement

Linkelni nem fogom az oldalát, mert nem közszereplő, plusz 100 százalékig biztos sem vagyok abban, hogy ő az, de levélíróinkhoz hasonlóan a fél magyar internet B.K. kápolnárfalui munkanélküliként azonosaította a Székely Utast, a csaját meg B.K. fodrász-manikűrösként. Miközben partnereként M.T. van megjelölve. A szálasista vonal onnan jön, hogy a falára kitett székely zászlót a Szálasi Ferenc Tiszteletére nevű oldalról osztotta meg. Mondjuk egyetlen további hungarista posztot vagy lájkolt oldalt sem találtam a falán.

Az adatlapja szerint nincs munkája, innen a munkanélküli vonal. A huhogók azon is huhognak, hogy pénteken, a kamionból frissítette a profilképét, bár azt egyáltalán nem értem, hogy ez mire lenne bizonyíték. B.K. , ha ő volt az, a jelek szerint imádja a természetet, egy képen pedig egy emésztőgödörszerű dolog mellett látható, ami ugyanakkor lehet díszkút is.

Advertisement

A sztori tanulsága az, hogy ez ember vigyázzon, ha propagandafilmforgatás keretében autójába fogadja a miniszterelnök.

Vélemény, hozzászólás?