Szökőkút is van, amelyből vörösbor bugyog

Őrizetbe vették Ruttner Györgyöt, írja minden magyar sajtótermék. A Blikk szerint kihallgatásra rendelték be a sztárügyvédet egy ügyben, aztán egy másikban meggyanúsították, és bent tartották a Gyorskocsi utcában.

Illustration for article titled Szökőkút is van, amelyből vörösbor bugyog

Advertisement

A főügyészség szóvivője ezeket mondta: "A megalapozott gyanú szerint az ügyvéd 2010 és 2012 között ingatlanvásárlás kezeléseként négy ügyfelétől fejenként 10 millió forintot meghaladó összeget vett át letétként. Az ügyfelek végül nem vettek ingatlant, de a letétbe helyezett összegeket nem adta vissza nekik a gyanúsított, azokkal sajátjaként rendelkezett." A gyanúsítás tárgya hivatalosan: különösen nagy értékre üzletszerűen és folytatólagosan elkövetett sikkasztás, ügyvédi visszaélés és más bűncselekmények.

A pénznek megvolt a helye, Ruttner akkora birtokot vett korábban Ceglédbercelen (nem kis részben hitelből, amit aztán nem tudott fizetni), hogy a fal adta a másikat. Megint csak a Blikkhez fordulok: "A farm, amely egyébként egy kisebb kastélynak is beillik, óriási luxust biztosít a bent élőknek. Van medence, istálló, de még szökőkút is, amelyből nem víz, hanem vörösbor bugyog."

Advertisement

Az ügyvéd korábban megpróbálta eladni az ingatlant, de ez már nemigen sikerülhet neki, mivel az ügyészség bűnügyi zár alá vette fél évvel ezelőtt. A Blikk megpróbálta elérni az ügyvéd ügyvédjét, de ez csütörtök estig még nem jött össze neki.

Ha nem emlékeznétek, íme két név, akiket védett szegény feje: Stohl András, Damu Roland.

Vélemény, hozzászólás?