Tízszeres szorzóval hazudott a Városháza mobilgát-ügyben

Most kiderült, mennyit érnek az ingatlanfejlesztők zsebében lévő Városháza hazugságai: korábban arról beszéltek, hogy az ingatlantulajdonos cimborájuknak építendő mobilgát miatt pár tucatnyi fát kell majd kivágni a Római-parton. Most kiderült az igazság: 435 fára kértek engedélyt, és ebben nincs benne egy teljes erdő,

Most kiderült, mennyit érnek az ingatlanfejlesztők zsebében lévő Városháza hazugságai: korábban arról beszéltek, hogy az ingatlantulajdonos cimborájuknak építendő mobilgát miatt pár tucatnyi fát kell majd kivágni a Római-parton. Most kiderült az igazság: 435 fára kértek engedélyt, és ebben nincs benne egy teljes erdő, amit ezen felül jó eséllyel kipusztítanak.

Ez az a bizonyos utolsó erdőfolt, ami a Római északi végében található. Erre nem is kértek kivágási engedélyt, mert ezt a részt kaviccsal töltik fel, így pusztítják ki az erdőt. Egyre kevésbé értem, hogy mi az, aminek a fejében ezt a látványos és népszerűtlen környezetpusztítást is inkább bevállalják, minthogy egy szállodatulajdonos megharagudjon rájuk.

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?