Ünnepelnek az állatnévkedvelők, Kondor Géza polgármester lett

Illustration for article titled Ünnepelnek az állatnévkedvelők, Kondor Géza polgármester lett

A független Kondor Géza aratott Révfülöpön és Miklós Tamás korábbi polgármestert meg Vida Andrást legyőzve ő lett a község vezetője. Révfülöp hiába ismert, igen kicsi, csak 1113-an lakják, ezért Kondor Gézának elég volt 257 szavazat. Magyarország legtekintélyesebb állatnevű polgármestere a pécsi fideszes Páva Zsolt, aki 156800 ember életét irányítja. Az állatnevű polgármesterek koronázatlan királynője mégis Róka Rudolfné a Békés megyei Dombiratosról. 

Advertisement

Kondor Géza az erős madárfrakció tagja lesz, olyan további prominens tagokkal, mint Fecske Sándor, Felsőtelekes, Kakas Béla Sándorfalva, vagy Veréb József, Vatta polgármestere. Kővágóörsön Pelikán Attila még csak képviselő, de ha ügyesen húzogatja a szálakat, 2014-ben átveheti a hatalmat Horváth Dezsőtől. 

Megdöbbentő, de a főváros egyetlen kerületét sem irányítja állatnevű politikus! Nem ezért támogattam a rendszerváltást!

Advertisement

A BAZ megyei Rásonysápberencs Medve Ferenc birodalma, de igen nagyot kell lendülnie a politikai ingának ahhoz, hogy Hatvanban Oroszlán Lajosné, aki az Együtt Hatvanért Egyesület és az MSZP támogatásával lett önkormányzati képviselő, lelökje a trónról a fideszes Szabó Zsoltot. Fertődre is figyelünk fél szemmel, Tulok Viktor aljegyzőnek hártha sikerül megpuccsolnia Kocsis Ferenc polgármestert. A leginternetesebb nevű magyar településen, Nicken 2014-ben reméljük, hogy Tulok András képviselő lesz a sötét ló. 

A magyar állatpolgármesterek örökös díszelnöke alsó-felső szentjánosi elefánti Elefánthy Sándor, Jásztberény polgármestere a XIX. század közepén, aki annak ellenére lett városvezető, hogy nem helybéli volt, hanem a Nyitra közelében fekvő Elefántról származott.

Vélemény, hozzászólás?