Üzemi ebéd: TheBigFish

Rossz időszakban próbálhattuk ki a TheBigFish éttermet az Andrássyn szombaton, másra nem tudok gondolni, miután reménykedve vártam, és egyáltalán nem tetszett. A régi, borzasztó rossz indiai, a Bombay Expressz helyén nyitották, de hála ég ebből semmi sem maradt. Az étterem nagyon jól néz ki, szuper a hangulat,

Illustration for article titled Üzemi ebéd: TheBigFish

Rossz időszakban próbálhattuk ki a TheBigFish éttermet az Andrássyn szombaton, másra nem tudok gondolni, miután reménykedve vártam, és egyáltalán nem tetszett. A régi, borzasztó rossz indiai, a Bombay Expressz helyén nyitották, de hála ég ebből semmi sem maradt. Az étterem nagyon jól néz ki, szuper a hangulat, teljesen elfelejteti, hogy mi volt ott előtte. Az elrendezés, és a magas székek kicsit furák, de hála ég a fények stimmelnek. Hatalmas fétisem a megfelelő hangulatú világítás, biztosan beteges is, de itt nagyon jól működik, és annyival többet ad hozzá (ehhez persze nőnek kell lenni, egy normális ember – férfi – ilyesmivel soha sem foglalkozna). A pultban piercinges, és tetovált személyzet, szimpi, helyes szakács, nagyon külföld!

Advertisement

A halkínálat szombat délután ellenére szinte nulla volt, később, már csak a rendelés után az asztalnál olvastuk, hogy miért:

Illustration for article titled Üzemi ebéd: TheBigFish

Advertisement

Így ördöghalat, és durbincsot ettünk, előtte paradicsomos kagylót. A kagyló hibátlan volt, ajánlom mindenkinek. Az első falat ropogósra sült durbincsnak megörültem: nyár, tenger, és hirtelen évszakok cserélődtek a számban! Ez aztán a következő falattól lelankadt, mert unalmas, és sótlan volt a további része. Az ördöghalat is kipróbáltam, és ha ilyen, akkor soha többet nem eszem. Ízetlen gumidarab volt.

Köretként választható saláta, francia rakott burgonya, és hasábburgonya. A saláta olyan, mint a boltokban kapható zacskós mix, lelombozó. A rakott burgonyának jót tett volna ha kihagyják belőle azt a feltehetőleg kamion méretű doboz vajat, a hasábburgonya pedig semmi érdekes, de ha kell választani akkor talán az a kevésbé rossz. Ezeket azért minimális ráfordításból lehetne jól is csinálni.

Advertisement

Az ebéd 12000 forint volt, az ételek több mint a felét ott hagytuk, de senki sem kérdezte meg, hogy miért. Hal témában engem nehéz eltántorítani, mivel imádom, és a TheBigFish is sok szempontból stimmelhetne. Biztosan kipróbálom még a héten újra, hátha csak átmeneti problémákba futottunk. Imádnám, ha működne.

Telefonon próbáltunk érdeklődni, de folyamatosan hibaüzenetet kaptunk 'A hívott szám jelenleg nem kapcsolható'. Végül emailben tettük fel a kérdést, mi hetedhét határon túl jártunk mikor egy óra múlva megérkezett a kicsit kioktató válasz:

A telefonszám elérhető, de ha éppen foglalt és mással beszélek vagy a vendégekkel foglalkozom, akkor éppen nem veszem fel… Köszönöm megértését…

Advertisement

Javaslat: hívásvárakoztatás, vagy bármi ami más étteremben már működik.

Szépkártyával április elsejétől lehet fizetni.

Illustration for article titled Üzemi ebéd: TheBigFish

Advertisement

Illustration for article titled Üzemi ebéd: TheBigFish

Illustration for article titled Üzemi ebéd: TheBigFish

Vélemény, hozzászólás?