Xabi Alonso rúgott gyomorba: teszteltük a Realmadrid energiaitalt

Illustration for article titled Xabi Alonso rúgott gyomorba: teszteltük a Realmadrid energiaitalt

Szokásos hiba az olcsó energiaitaloknál, hogy a buborékokat nem sikerül belepasszírozni a vízbe, amitől az ital nemcsak kevésbé pezsgővé válik, de kap valami furcsán olajos stichet is. A Realmadrid is ilyen. A szokásos kamuredbull-mesterkeveréket ezútúttal úgy módosították, hogy egy-két százalékkal lehúzták a savanyút és ennyivel feltolták az édesítőt. Csakhogy a legolcsóbb alapanyagokkal dolgozhattak – ha létezik különbség aszkorbinsav és aszkorbinsav között – mert nyelés után 1-2 másodperccel olyan erejű citrompótlóíz vág földhöz, mintha Xabi Alonso a gyomorunkba bombázott volna egy szabadrúgást.

Advertisement

Kicsivel később szépen jelentkezik az édesítőszer is, majd egy újabb perc érés után egy újabb savhullám következik, így a teljes élmény annak ellenére brutálisan savanyú, hogy az egész egyáltalán nem úgy indult.

A Realmadrid összességében nem akar más lenni, mint egy szolgai Red Bull-klón, ami a felszínen sikerül neki, aztán az utóíz csalódás okoz, majd jól megböfögtet. Ha tetszik, a Realmadrid az olcsó energiaitalok akaratgyenge Robinhója. A közeli Roni ABC-ben 169 forint volt, vagyis ez a termék is a Fideszből kiábrándult, de az MSZP-től és Gyurcsány Ferenctől irtózó mérsékelt centrista tömegekre hajt, mint manapság olyan sokan. Ebben a szegmensben többen tolonganak, mint Kerényi Imre konízíliumain, úgyhogy nem lesz elég a cipőket kiküldeni a pályára.

Advertisement

A junk food szerelmesei 2013-ban garantáltan meg fogják jegyezni a Licensed Goods nevű cég nevét, az ő ötletük volt a Real-energiaital és idén nemcsak FC Barcelona-sajtgolyócskákkal, de teljes Barca- és AC Milan-kajaszettel is készülnek sokkolni Kelet-Európa és Észak-Afrika lakosságát!

Illustration for article titled Xabi Alonso rúgott gyomorba: teszteltük a Realmadrid energiaitalt

Advertisement

Azt csak a legprofibb hulladékélemiszer-fejlesztőmérnökök érthetik, hogy miért csak a Real kapott energiaitalt, miközben mindenkinek van mogyorós puffancsa. Ha valaki a három széria uccai közül bármelyiket látja boltban, legyen szíves, dobjon egy választ ide! Privát teszteket is nagy örömmel fogadok, sőt publikálok is!

Illustration for article titled Xabi Alonso rúgott gyomorba: teszteltük a Realmadrid energiaitalt

Vélemény, hozzászólás?