Az év legjobb összefogása egy budapesti fesztivál lesz

A Budapest Essentials összeboronálja a belvárosi street food helyeket, az állami intézeteket és a menő koncerteket május 29. és június 1. között.

Advertisement

Most mondhatnám azt, hogy haha, fizetett reklám, engem megvettek kilóra és azért fogok szépeket írni a Budapest Essentialsről, de nem, egyelőre még semmit sem kaptam, még a sajtótájékoztatón kitett pezsgőből sem ittam, sőt, a búcsúfánkot is kikerültem. Egyszerűen azért akarok erről írni, mert tök menőn hangzik. És majd ne a reklámkampányára figyeljetek, sem arra a videóra, amit fent beposztoltam, mert ettől a longboard/szakáll/Gopro-hangulattól még az én zsebemben is kinyílik a Portlandből hozatott organikus bicska, hanem a száraz tényekre.

  • A jegy 9900 forintba fog kerülni április 22-ig. Április 23. és május 26. között 16 500, onnantól 21 000.
  • A jegybe beletartoznak a belépők a koncertekre, kiállításokra, a Szépművészeti Múzeumba például.
  • Ugyancsak ebben a pénzben benne vannak a fürdőbelépők.
  • Valamint 20-30 százalékos kedvezmények az olyan helyeken, mint a Burrita, az El Rapido, a Zona, a Maceszhuszár, a W35, és még sok más étteremben és büfében.
  • Lesznek szervezett városi túrák.
  • Be lehet járni startup cégek irodáit, például személyesen lehet megbámulni a drónt a Prezinél.
  • Lehet menni állatkertbe.

És a lényeg, mert engem ez érdekelt a legjobban. A zenei szervezésen látszik a próbálkozás, hogy egyensúlyba hozzák a Morcheeba-rajongó tömegeket azokkal, akik nem álltak az elektronikus zene követésében 2003 körül. Én ezekre fogok elmenni:

Ez a hat már kapásból megéri a tíz ropogóst. Lesz még Jazzanova, meg Herbaliser meg Kraak & Smaak DJ-szett is, de ezek miatt hadd ne kelljen úgy tennem, hogy örülök nekik.

Advertisement

Jegyet holnaptól a Budapest Essentials honlapjánlehet majd venni, meg több részletes infót ott találtok.

(x)

(csak vicceltem)

Vélemény, hozzászólás?