Bréking! Nincs meg Fekete Pákó, a menedzsere aggódik (Update: Pákó jelentkezett)

Miután a Tumblren észrevettem, hogy Fekete Pákó olyat posztolt a hivatalos rajongói oldalára, mintha Londonba emigrálna, azonnal írtam egy üzenetet, hogy tényleg arról van-e szó. Arra nem is számítottam, hogy a válasz ennyire drámai lesz, ugyanis az derült ki, hogy médiafregoliember nincsen meg. A küldő nem maga Pákó, hanem a menedzsere, Diramerján Artin. Íme a zaklatott és aggódó válaszüzenet:

Szia! Pákó menedzsere vagyok, Diramerján Artin. Szívesen megírnám a választ, de a dolog engem is meglepetésszerűen ért. Sok minden volt, főként a magánéletében, ami Pákót errefelé terelhette, de még barátként sem említette, hogy komolyan gondolkodna erről. Pláne, hogy vannak kötelezettségei, és lekötött fellépései, amiket muszáj lenne előbb teljesítenie. Koordinátoraként egyelőre azt sem tudom megmondani, hogy mi, vagy ki áll emögött, mert pillanatnyilag én sem tudom elérni Pákót, pedig napi kapcsolatban vagyunk és ha másnak nem is nekem mindig felvette a telefont. Szerintem nagy baj van és aggódom is.

Advertisement

A magánéleti ok feltehetőleg az lehet, hogy Pákó jó ideje hadakozik a volt nőjével közös gyerekük, Bence láthatása miatt.

Update:

Röviddel azután, hogy élesítettem ezt a posztot, azt a hírt kaptam, hogy Pákó életjelt adott, azt mondja, elutazott, és hogy minden rendben van vele, bár a telefonját továbbra sem veszi fel.

Advertisement

Ebből az még nem derült ki, hogy akkor Angliába, vagy máshová utazott Pákó, de amint kiderült, megint frissítek!

Most válaszolt a menedzser, ő sem tudja, hogy hová utazott az ügyfele, de valószínűnek tartja, hogy Londonba. Őrület!

Vélemény, hozzászólás?