​Csak a Fidesz TV2-je szállhatott fel Orbán metrójára, ezt forgatták belőle

Illustration for article titled ​Csak a Fidesz TV2-je szállhatott fel Orbán metrójára, ezt forgatták belőle

Nem fogod elhinni: hatalmas, világnagy nyalás lett az eredmény, a TV2 válthatja le az Orbán Facebookjára propagandafilmeket forgató stábot. Itt a Napló, amit egy fenéklukban forgattak. Dorogi Gabriella a női Obersovszky Péter.

Advertisement

Amióta a TV2 lett a Fidesz holduvarának tévéje, vicces változások zajlottak le egy pillanatok alatt. Amikor például odaértem a 4-es metró furcsa avatóünnepségére, lementek a beszédek, és indultam volna, hogy a miniszterelnökkel meg a főpolgámesterrel járjam végig a négyes vonalát, nem mehettem. Nemcsak én sem, senki, csak a politikusok, meg a vendégeik szállhattak fel az Aranymetróra. És a TV2. A sajtó többi része egy másik szerelvénnyel mehetett, és egymást interjúvolhatta.

Advertisement
Advertisement

A Napló tízperces blokkja tökéletesközeli lett, ezt Orbán hivatalos stábja se csinálhatta volna jobban. A legjobb talán az, amikor a szerelmes ripoternő a szerencsétlen ellenzékről kérdezi és szeliden megbeszélik, hogy ezeknek a nyomorultaknak se lehet könnyű. De a maga nemében 35 méterről rúgott bombagólnak számít az a felszopókérdés, amit a következőképpen kezd a Rajongónő: "Ha módja lenne arra, hogy valóban álruhában járja a vidéket". Felejthetetlen kép a Kossuth-nótát Kósa Lajossal erotikus ölelésben összefonódva éneklő Orbán, meg amikor az egyik mamelukja, talán Harrach Péter ellenfényben meglapogatja, miközben szól a himnusz.

Vélemény, hozzászólás?