Drónokkal fog összecsapni Tom Cruise a Top Gun folytatásában

Az ilyen hírek miatt kell ma egy extrát guglizni. Jerry Bruckheimer, az előző film és megannyi más megasiker producere elmondta, miről fog szólni a Top Gun 2.

Advertisement

Bruckheimer most az újonnan megjelenő könyvét promózza, az egyik sajtótájékoztatón pedig rákérdezett valaki, hogy ugyan mi a helyzet a Top Gun folytatásával. A producer egyáltalán nem úgy viselkedett, mint aki azonnal röhögőgörcsöt kapna a gondolattól, hanem elmondta, hogy az új részben Tom Cruise, azaz Maverick drónokkal fog összecsapni, mert a Top Gun folytatása egy nagyon naprakész történet lesz.

A jelenben játszódó sztori szerint a robotpilóták kezdik egyre jobban kiszorítani az igaziakat, de majd Maverick megmutatja azoknak a rohadt gépeknek, hogy az igazi katonákhoz jár egy kis sexy csibészség is.

Advertisement

Az eredeti Top Gun 2 év híján 30 éve jött ki, csak úgy mondom.

Egyelőre még se rendező, se stúdió, se költségvetés, se lekötött szereplő. Tony Scott, az első Top Gun rendezője két éve öngyilkos lett, Tom Cruise nagyon elfoglalt lett, úgyhogy köré kell építeni az időbeosztást, a jogokat birtokló Paramountnak pedig ki kell találnia egy olyan büdzsét, amivel nem bukhat irtózatosat.

Advertisement

A Top Gun alcíme Németországban az volt, hogy „Nem félnek sem a haláltól, sem az ördögtől”.

Vélemény, hozzászólás?