Lecsúszott egy pohár meleg Putyin

Illustration for article titled Lecsúszott egy pohár meleg Putyin

Az oroszországi homofób törvények elleni tiltakozásul főzte a skót Brewdog a Hello, My Name is Vladimir sört. Küldtek egy rekesszel a Kremlbe is.

Advertisement

Arra megy ki az elég vicces műbuzizással megírt címke, hogy Oroszország első számú kamerakurvája elég sok olyan pózba vágta magát az évek során, ami egy az egyben homoszexuális fétis is lehetne. A sör maga egy 8,2%-os alkoholtartalmú, dupla India pale ale, amelybe afrodiziákumként kínai kúszómagnóliát (Schisandra chinensis) kevertek.

A sört az olimpiára időzítették, a Brewdog a befolyó haszon felét melegjogi szervezeteknek adja tovább. James Watt, a főzde egyik alapítója azt nyilatkozta az Independentnek, hogy „küldtünk egy rekesszel a Kremlbe és hagytunk az edinburgh-i orosz konzulátuson meg a londoni orosz követségen is. Putyin úr nem jelzett vissza, de valószínűleg félmeztelenül simogat valahol egy leopárdot.”

Advertisement

Budapesten a Kertész utcai Csak a jó sörben lehet inni belőle, 1100 forintba kerül, aztán lehet hujjogva hazarohanni a kínai kúszómagnóliától kanosan.

Advertisement

Fotó: Brewdog (Watt a Putyinnak küldött rekesszel) és a szerző (vegyük észre a brezsnyeves söralátétet!)

Vélemény, hozzászólás?