​Majdnem lincseltek az ifi focimeccsen Mátraverebélyen

A nézőkkel együtt verték össze az ellenfelet. Egy játékos 8 napon túl gyógyuló szájsebet szerzett, egy másik elájult. Mátraverebélyen keményen veszik az ifjúsági futballt.

Még a meccs elején megszereztük a vezetést, a második félidő elején is rúgtunk egy gólt, ezt követően elszabadult a pokol, egyik játékos társamat ököllel, fejjel, lábbal, térddel hárman-négyen kezdték ütlegelni, sőt egy úriember is berohant a pályára és ő is ütni-verni kezdte. Gondolom nem sokan tudják, de sajnos a játékostársamat bevitték a sürgősségire, ahol össze kellett varrni a száját. Látleletet vetetett, amin 8 napon túl gyógyuló sérülést írtak. Van még ezen felül egy újabb rossz hírünk is, egy másik játékostársam is, miután hazaért Kazárra, eszméletét vesztette, mily meglepő módon őt is fejbe rúgták.

Advertisement

Így írja le egy kazári játékos azt a nógrád megyei hétvégi ifimeccset, ami bebizonyította, mennyira nincs igaza a huhogóknak, miszerint a magyar focistákban nincs meg az ismert játékhoz szükséges agresszivitás. Az embervadászat a hetvenedik percben szabadult el, ekkor a vérszagot érző verebélyi jáétékosokhoz több néző is csatlakozott, a kazáriak pedig bemenekültek a buszukba és sikeresen elkerülték a tömeges lincselést vagy hasonlókat. A hazai nézők taktikai felkészültségét bizonyítja – tehát igaz a 'tízmillió szövetségi kapitány országa" eposzi jelző – hogy már a 70. percben az öltözőben várták a vendégeket, akik emiatt rohantak egyből a buszukba, ami megmentette az életüket.

De az egész sztori legjobb eleme is az öltözőhöz kapcsolódik. A drámáról írt beszémolójukban a kazáriak ugyanis külön kitértek az öltözőre:

Miután megérkeztünk a faluba, már ott egy kicsit meglepődtünk a mostoha körülmények miatt: amit ők öltözőnek neveznek az felháborító. A létesítmény ajtaján kilincs nem volt, így azt zárni nem lehetett, értékeinket természetesen kivittük a buszba.

Advertisement

Amire a verebélyi vezetőség – az eseményekért egyébként elnézést kérő – válaszában ezzel reagált:

Igaz, hogy az öltözőnk nem olyan szép és új mint a kazáriaknak van, de így is sok csapat öltözőjéhez képest még mindig bőven jó. Igaz, hogy nem lehet külön bezárni az öltözőket, de a tornatermet zárjuk, a kulcs nálam van a meccs ideje alatt, ha valaki fel akar menni, csak kísérettel mehet, eddig ez más csapatnak nem volt gond…

Advertisement

(via nogradfoci.hu)

Vélemény, hozzászólás?