Benne: hogyan készül a Székely Kürtös kalács?
Kezdjük el a körsétánkat, mielőtt még elszédülnénk a látnivalóktól:
Nézzük először a könnyebb fogásokat:
Innen már csak egy lépés a gyomornedvek beindulása:
A csülköt le kell nyomni valamivel, irány az italosztály:
Édesség? Itt az az eredeti SZÉKELY KÜRTÖSKALÁCS MŰVEK és a teljes gyártási technológia. Az NDK hajszárító még ma is üzemképes!
Hogy van az, hogy Jan Vermeer van Delft ezt nem láthatta!
Akik a hideg ételeket szeretik, itt a reggeli és vacsoraválaszték. Ilyen disznósajtot még nem ettetek, esküszöm! A Pannon Kutya sem eb!
És mit csinálhatnak ezalatt a gyerekek, ha már nem bírják a körhintát?
Azokat akik pedig jóllaktak és a pálinka vagy a forralt bor / vajon miért kell külön írni?/ hatása alá kerültek, hazafelé bérelhető külön vonat várja:
Végül a legmegnyugtatóbb kép! Attól, hogy bármilyen bajunk lesz, nem kell tartanunk, túlevés esetén, teljes katonai tábori kórház és műtőkészlet várakozik a bevetésre: