Visszamegy Irakba a nagykövet, aki megvert egy magyar sofőrt és egy magyar ügyvédet

A Cink úgy tudja, hogy lemond és visszatér Irakba az ország budapesti nagykövete, Dr. Kaszim Aszkar Haszan Ali, aki egy héttel ezelőtt állítólag megvert egy magyar ügyvédet és egy sofőrt. Igazán vicces volt, hogy amikor az ügyben felhívtam a nagykövetséget, teljes komolysággal azt mesélték a telefonba, hogy még csak

A Cink úgy tudja, hogy lemond és visszatér Irakba az ország budapesti nagykövete, Dr. Kaszim Aszkar Haszan Ali, aki egy héttel ezelőtt állítólag megvert egy magyar ügyvédet és egy sofőrt. Igazán vicces volt, hogy amikor az ügyben felhívtam a nagykövetséget, teljes komolysággal azt mesélték a telefonba, hogy még csak hasonló eset sem történt a náluk. Annak ellenére, hogy napokkal korábban az Echo tévében a nagykövet magyar ügyvédje a verekedés tényét már nyilvánosan elismerte, azzal, hogy az szerinte kölcsönös volt.

A diplomatával a távozásának munkajogi és pénzügyi részéről tárgyaló egykori sofőr és ügyvédje viszont azt állítják, a nagykövet a tárgyalás végén, miközben épp indultak, váratlanul nekik esettt és pofozni-ütni kezdte őket. A Budapesti Ügyvédi Kamara hírlevele szerint a megvert jogász képviseletét Réti László, a kamara elnöke vállalta. Rétit kerestem telefonon, a titkárnőjével beszéltem, mostanáig nem hívott vissza. A Külügyminiszminisztérium az esetet nem kívánta kommentálni.

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?