Oszlat az Apple Party Service

Kaptunk levelet ettől a hostess- és modellügynökségtől, még a március 15. előtti bértapsoltatós poszt miatt.

Az Apple Party Service amiatt lett szomorú, hogy megírtuk: az a pletyka terjed az internetes világhálón, hogy bértapsolókat szerveznek az ünnepségek helyszínére. Ezt úgy értelmezték, hogy rossz hírüket keltettük, bértapsolóbérléssel vádoltuk őket. Szerintünk mi nem állítottunk ilyet, még csak nem is sugalmaztunk, ráadásul a cég munkatársát is megkerestük (a munkatárs munktársai/főnökei szerint nem azt, akit kellett volna), csakhogy ő sajnos inkább ideges volt, mint pontos és határozott. Viszont mivel barátságosak és segítőkészek vagyunk, ráadásul egyáltalán nem szeretjük, ha valaki szomorú, ezért íme, lehozzuk az alábbi szöveget:

Az lnterneten keringő pletykák eloszIatása céljából az Apple Party Service Rendezvényszervező és Szolgáltató Kft. az alábbiakról kívánja tájékoztatni a tlsztelt olvasókat, a jelenlegi, illetve a jövőbeli üzleti partnereit.

Az Apple Party Service Kft. gazdasági alapon működő, szakmai ésmegrendelői körökben egyaránt elismert, minden politikai befolyástól mentes host/hostess és modellügynökség.

A cég megbízási szerződéssel 20 fő rendezőt biztosított a március 15-ei ünnepségek helyszíneire, akiknek a feladata a heIyszíni koordináció, útbaigazítás, vízosztás, az esetleges rosszullétek esetén mentőegységhez kísérés volt.

Advertisement

Vélemény, hozzászólás?